Acoperiri metalice

Home / Acoperiri metalice

ACOPERIRI METALICE, NEUTRALIZARI SI TRATAMENTE TERMICE

SC METROM TRADING SA Brasov, detine certificarea pentru sistemul managementului calitatii, mediului si securitatii muncii: ISO 9001:2000Z, ISO 140001:2004 si OHAS 180001:2007, si este specializata in acoperiri metalice la un inalt nivel calitativ, punand la dispozitia potentialilor clienti urmatoarele servicii:

  • o linie de zincare electrolitica piese, putand efectua atat zincare cu pasivare alb-albastra, cat si zincare cu pasivare galbena, pentru piese care se cuprind intr-un paralelipiped cu dimensiunile de 1900mm x 600mm x 250mm.

Grosimea stratului de acoperire poate fi cuprinsa intre 6-12 microni pentru conditii normale.

  

 

 

  • o linie de brunare piese, unde baia de brunare are dimensiunile de: 800mm x 800mm x 500mm, iar grosimea peliculei de acoperire este cuprinsa intre 0.8-1.5 microni.

                                         

Prin promovarea unei politici de ecologizare a activităţii industriale, societatea SC METROM TRADING SA Brasov a derulat un amplu program de modernizare a STAŢIEI DE NEUTRALIZARE APE UZATE de pe platforma industrială METROM.

Astfel, in anul 2008 s-au investit 291,3 mii lei, din care 89,2 mii lei au fost utilizaţi pentru achiziţionarea unui FILTRU DE NĂMOL cu filtrare sub vid, ceea ce ne permite sa respectam conditiile impuse de mediu privind calitatea apelor rezultate in urma procesului de neutralizare.

Apele uzate care pot fi tratate in statia de neutralizare a firmei SC METROM TRADING SA Brasov sunt apele uzate tehnologic cu caracter acid, bazic, provenite de la baile de acoperii termochimice:

Decapare, degresare, brunare, zincare acida, cromare, nichelare, cuprare
Prin noile dotari, Metrom Trading executa acum si tratamente termice pentru:

  • oteluri de constructii
  • oteluri aliate pentru scule